Referencer

Vi lever af tilfredse kunder

Den moderne onepage hjemmeside fremviser ferielejligheden i Malaga på en fortræffelig måde på alle enheder. Dette har haft en positiv indvirkning på udlejningen.

Torben Franck

Lejlighedmalaga.dk

Vi er imponerede og tilfredse med den service, vi har modtaget i forbindelse med leveringen af vores nye hjemmeside. Hele processen har været professionel og problemfri fra start til slut.

Mogens Christiansen

Transport-partner.dk

Vi er helt oppe at køre over vores nye hjemmeside! Designet er lige som det skal være, og samtidig er det super enkelt for os at gå ind og rette/tilføje. Processen med skabelsen af hjemmesiden oplevede jeg som meget effektiv med god og præcis sparring. Jeg kan kun give en varm anbefaling til MediaNor - vi har ikke fortrudt valget, og det vil du heller ikke.

Jesper Bonde

Fairbar.dk

Designet er lige i øjet – det fanger præcis den stemning og det rå look, vi har i baren. Den rustikke stil blandet med de moderne touches... det er som at se vores pub blive levende på skærmen! Tak for det hårde arbejde. Det har virkelig givet vores pub et digitalt løft, der siger spar to!. Skål og tak for en fed hjemmeside!

Per Spring

Flintstonepub.dk & LAVA

Jeg oplever et godt og konstruktivt samarbejde, hvor der er fokus på at gøre vision til virkelighed. Kommunikationen er klar, og idéer bliver eksekveret til praktiske løsninger, der indeholder en god balance mellem resultat og kvalitet. Et samarbejde der varmt kan anbefales.

Nikolaj Svorin

Musikonline.dk

Lad os hjælpe dig videre med dine mål, visioner og drømme.

Dig

nyhjemmeside.dk

Kontakt

  • MediaNor ApS
  • Tlf: 23807050
  • Email: info@medianor.dk
  • Åbent: Man-fredag: 10:00-18:00
  • Adresse: Trindsøvej 6, 1.sal
  • By & postnr: 8000 Aarhus C.
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på Email: info@medianor.dk eller tlf. 23807050

Nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev